Klantervaringen

Guido Nobel wordt beoordeeld met gemiddeld een

9,8 / 10

Voor de complete reviews over Guido op onafhankelijke platforms
kunt u op deze website terecht en op Google.

Bert-Jan & Caroline

“We bevelen Guido Nobel van harte aan. Hij is professioneel, flexibel, duidelijk en fijn om mee te communiceren. Zelfs voor speciale verzoeken (zoals het oefenen van een lied) maakt hij op gastvrije wijze tijd.”

Gerietha Van de Lustgraaf - Scholten

“Guido is een prettig persoon om mee samen te werken, hij creëert een contact waarin je je vrij voelt om wensen en mening aan te geven, dat is zeer prettig.”

Sophie & Leo

“Guido Nobel is een zeer prettig en professioneel iemand die alles kan spelen wat je maar wilt horen.”

★★★★★ Stéphanie & Erwin

“Bij de receptie (Guido kwam met een hele mooie witte vleugel) speelde hij relaxte achtergrondmuziek en wist met zijn pianomuziek hier een mooie atmosfeer te creëren. Ook wist hij van onze muziekwensen een hele mooie mix te maken.
Vanaf het eerste contact hadden we het
gevoel in goede handen te zijn, hij was professioneel, zeer sympathiek, flexibel, en dacht mee om deze dag voor ons perfect muzikaal te omlijsten. Een absolute aanrader!”

★★★★ Mooirivier Hotel & Congres, Dalfsen

"Mooi pianospel, gevarieerde muziek. Guido speelt goed in op de wensen van de gast. Netjes gekleed. Zeer professionele en vriendelijke houding!"

Zoë van Woudenberg

“Guido is zeer vriendelijk en professioneel en heeft naast zijn professionele apparatuur ook kennis van zaken en ‘voelt’ de wensen goed aan.”

Arina Hooiveld

“Guido Nobel heeft prachtige muzikale kwaliteiten, zoals sfeervol piano spelen. Heel prettig persoon om je wensen mee af te stemmen.”

B&G Hekwerk

"Heb goed contact gehad met Guido vooraf en tijdens het feest. Guido stond overal voor open en luistert goed naar de wens van zijn klant.”

Tonnie & Inge

“Attent, flexibel en zeer meedenkend. Guido is duidelijk in zijn communicatie en schept realistische verwachtingen. Onze favoriete nummers had hij binnen no-time in de vingers. Wij vonden het erg mooi dat hij beroemde artiesten (a capella) begeleidt met pianomuziek.”

Oostendorp Muziek B.V.

“Theaterbezoekers konden hun muzikale wensen noteren op kaartjes die bij de vleugel werden ingeleverd. De interactie met de bezoekers zorgde voor een goede sfeer en Guido liet horen dat hij alle mogelijke genres onder de knie heeft.”

* De hierboven vermelde klantervaringen zijn afkomstig van de onafhankelijke platforms Google en ThePerfectWedding en van Guido’s eigen website
Pianist & DJ in 1.